Com funcionem?
  Com vam començar?
  On som?
 
 

Som un grup de persones voluntàries (catalans i africans) que treballem en la conscienciació de la nostra societat pel desenvolupament del poble africà, en el treball de recerca de mitjans per potenciar intercanvis de tota mena entre la nostra societat i comunitats africanes i en la creació de projectes a la zona.

Com funcionem?
Projectes i contraparts locals

El nostre objectiu és donar les eines a diferents associacions locals perquè puguin iniciar una activitat de desenvolupament a la zona, de manera que, més endavant puguin funcionar d'una manera autònoma i independent.

A cadascun d'aquests projectes treballem amb una associació local que s'encarrega de realitzar les accions a la zona.

Com vam començar?
Vam iniciar els projectes de desenvolupament l'any 2000 treballant per la millora de la seguretat alimentària en una zona del sud-oest de Burkina anomenada Ouessa; vam començar facilitant l'abastament d'aigua i recolzant una agrupació d'agricultors de la regió que volien treballar pel desenvolupament de la seva regió.

Vam començar amb una acció puntual (creació d'un pou a Ouessa) i amb recursos limitats. A partir d'aquest moment, tots hem anat aprenent de l'experiència i hem millorat dia a dia, de manera que la nostra ONG, igual que els nostres projectes, ha anat creixent fins arribar a la situació actual.

On som?
Delegacions d'Àfrica Viva a Catalunya
- Ceu central: Sabadell
- Delegacions: Girona, Prat de Llobregat, Palafrugell i Olot
- Per contactar amb nosaltres: africaviva@africaviva.org

Delegació d'Àfrica Viva a Burkina
- Ceu central: BP 1381, Ouagadougou

 


Associació de pagesos Lawn Maal.

Association Aidons l’Afrique Ensamble (AAAE).
Àfrica Viva és una associació sense ànim de lucre amb CIF: G- 17634551 i inscrita en el registre d'entitats de la Generalitat de Catalunya amb el nº: 3819.